Website ontwerp

Een website is niet alleen een bron van informatie maar zegt ook in één oogopslag wie je bent. Daarom is het belangrijk dat je de juiste boodschap overbrengt. Ons doel is om bezoekers te overtuigen! Door onze brede ervaring weten wij hoe potentiële klanten benaderd moeten worden.

Het website ontwerp is een belangrijk onderdeel van de website. Het ontwerp moet aansluiten bij de huisstijl en we nemen vaak het doel als uitgangspunt. Wat wil je bereiken met de website? Dit passen we toe in het (web)design. Alle onderdelen worden op maat gemaakt, zo stemmen we het ontwerp perfect af op het bedrijf. Websites van Eyemedia zijn standaard responsive en werken dus op tablet, smartphone en desktop. Je beheert je website met het professionele CMS ‘Designr’. Via dit gebruiksvriendelijke Content Management Systeem kun je er eenvoudig zelf voor zorgen dat je website altijd up-to-date is. Maar dat hoeft natuurlijk niet, we kunnen dit ook van je overnemen.

Website ontwerp met mobile first

Tegenwoordig wordt er steeds meer op smartphones gezocht naar producten of diensten van bedrijven. Veel websites ontvangen al meer dan 50% van hun bezoekers op mobiele apparaten. De afgelopen twee jaar zijn bestellingen in webshops vanaf mobiele apparaten zelfs met maar liefst 300% gestegen!