Webdesign

Een website is niet alleen een bron van informatie maar zegt ook in één oogopslag wie je bent. Daarom is het belangrijk dat je de juiste boodschap overbrengt. Ons doel is om bezoekers te overtuigen! Door onze brede ervaring weten wij hoe potentiële klanten benaderd moeten worden.

Het website ontwerp is een belangrijk onderdeel van de website. Het ontwerp moet aansluiten bij de huisstijl en we nemen vaak het doel als uitgangspunt. Wat wil je bereiken met de website? Dit passen we toe in het (web)design. Alle onderdelen worden op maat gemaakt, zo stemmen we het ontwerp perfect af op het bedrijf. Websites van Eyemedia zijn standaard responsive en werken dus op tablet, smartphone en desktop. Je beheert je website met het professionele CMS 'Designr'. Via dit gebruiksvriendelijke Content Management Systeem kun je er eenvoudig zelf voor zorgen dat je website altijd up-to-date is. Maar dat hoeft natuurlijk niet, we kunnen dit ook van je overnemen.

Website ontwerp

Een website met een eenvoudige bedrijfspresentatie is mogelijk maar ook een uitgebreide website met video en animaties behoort tot de mogelijkheden. Je maakt gebruik van ons content management systeem. Hiermee is de content op de website eenvoudig te onderhouden, beheren en publiceren zonder te beschikken over technische kennis. Deze software is eenvoudig in gebruik en heeft de herkenbare Office en Windowsfunctionaliteit. Uiteraard is dit CMS ook geschikt voor professionele webshops. Eyemedia maakt uw website ook vindbaar op de meest belangrijke zoekmachines en zorgt er voor dat uw potentiële klanten u weten te vinden!

Wij bespreken graag uw wensen en ideeën en maken op basis hiervan een vrijblijvende offerte.

Website ontwerp

Mobiele websites zijn steeds belangrijker. Steeds meer mensen bezoeken websites via tablets of mobiele telefoons. We ontwikkelen websites die direct werken op een desktop, tablet en smartphone. Dit voorkomt een dubbele investering.

Vrijblijvende offerte?

We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul nu onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.Maak uw keuze
Typ hier je tekst
Laat dit veld hieronder leeg:

Eyemedia
Nicolaas Beetsstraat 36
7901 KJ Hoogeveen

Tel: 0528 - 235 228


Voorwaarden
Privacy en cookieverklaring
Hulp op afstand
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het    Meer informatie